zondag 28 maart 2010

Bedankt voor alle steun.

Namens onze moeder:
Lieve mensen allemaal,

Ik vraag Dennis en Matthijs om dit namens mij te posten op jullie sites.
Ik ben nogal een digibeet en Mike was altijd mijn rechterhand wat dit soort dingen betrof.

Ik wil jullie hartelijk, heel hartelijk bedanken dat jullie bij ons waren om Mike naar zijn plekje te brengen.
De berichtjes, kaarten en lieve woorden en gebaren waren hartverwarmend.
Zonder jullie hadden wij mike niet zo'n mooi, waardig en warm afscheid kunnen geven, uit het diepst van mijn hart:
Bedankt allemaal !

Wilma Bakker.

---------------------------------------------------------------------------

Ook wij Natascha, Matthijs en Dagmar, Dennis en Anneleine, willen jullie bedanken voor alle steun de laatste dagen en eigenlijk al weken.
We hebben allemaal heel sterk het gevoel dat Mik nog om ons heen is. We zullen Mik nooit vergeten en we missen hem allemaal ontzettend.

Als er nog iemand een foto van Mike wil hebben, laat dat dan even weten, dan sturen wij hem op, we hebben er nog een heleboel over.

Mensen, BEDANKT.

6 reacties:

sjimmie zei

....en zonder de ideeen van zo'n warme familie zou het nooit zo'n mooi gedenkmoment zijn geweest...wat een verbondenheid...wat een trots wilma om de moeder van dat zooitje;) te mogen zijn!!!

Anoniem zei

hallo allemaal,
graag had ik wel een foto willen hebben ik lag op het moment in het ziekenhuis toen ik dit allemaal las.Ik ben er nog kapot van dit grijpt me echt aan het was zo'n lieve spontane jongen zoals ik hem kon op lidprofiel van cf cafe.
Verder nog heel veel sterkte wordt jullie toegewenst door margriet vonk op lidprofiel cf.

Anoniem zei

hallo allemaal kan alleen maar zeggen wat een warm gezin zijn jullie zo als ik de site van mike lees en dat heb ik vele keren gedaan nogmaals heel veel sterkte daar en probeer het een plekje te geven zo,n topper vergeet niemand ook al kennen heel veel mensen mike alleen maar van de site,liefs van een transmaatje.

marieke zei

Lieve familie, heb vanavond nog aan iemand proberen te vertellen hoe het afscheid was, zo mooi en zo geweldig en zo op zijn "Mike's" dat zij er zelfs kippenvel van kreeg, nou dat gevoel had ik ook die vrijdag maar dan wel kippenvel van een Mike waardig afscheid.Ik weet zeker dat hij heeft gekeken en erbij was. We zullen hem ( en jullie ) nooit vergeten!

sabinedijkstra339 zei

ik kende mike alleen via internet en hyves...
maar ik weet wat voorn sypathieke jongen hij is en was.. en ik mocht hem graag...

graag zou ik dan ook een herrinnering aan hem willen hebben.

heel veel sterkte allemaal..

liefs sabine

Anoniem zei

Hoi Mike, ik heb niks te melden. Behalve dan dat het wel goed gaat met je dierbaren. Ze zijn hartstikke stoer, doen hun best om zonder jou goed verder te leven. Maar je hebt wel een krater geslagen door dood te gaan, echt. Je had er nog even bij moeten blijven, jongen. Hoop dat het ook wel goed gaat met jou. Je hebt nu een hele mooie gedenksteen op je graf. Daar zit veel liefde, overleg, wikken en wegen in. Je dierbaren zorgen nog net zo goed voor je als toen je nog levend was. HAVE FUN IN HEAVEN. Liefs, Gé