maandag 8 september 2008

Weeeeeekend weg!

Afgelopen weekend zijn wij een weekend weg geweest met het gezin,
Het gezin bestaat nu uit een 7tal mensen, daarbij is de aanhang bij geteld.

We hadden een huisje gehuurd aan het Lauwersmeer in Anjum, dit ligt bovenin Friesland haha.
Het huisje was voor 8 personen en bedroeg wat extra luxe :)
- Iedereen eigen 2 pers. kamer
- 2 badkamers
- Sauna
- Riante keuken
- Bubbelbad
- Gelegen aan het water


Wel een geschikte plaats om een 4 dagen door te brengen met de rest van het grut!


We hebben een aantal dingen gedaan, was een marktje waar we zijn geweest, natuurlijk hebben we daar wat stukken gelopen om de buurt te verkennen.
Een van de leuke dingen was ook dat we een paar uurtjes naar Lenie het Hart zijn geweest bij haar dierenopvang, erg grappig om die beestjes te zien ploeteren ^^

1 dag zijn we ook vertrokken naar Schiermonnikoog, je weet wel dat eiland haha, vertrokken met de boot want het is erg lang zwemmen, daar aangekomen hebben we fietsen gehuurt en zijn we op pad gegaan, we hebben geschat een 15 kilometer gefietst.


Bootje waar we mee naar Schiermonnikoog zijn geweest, zo'n ding heeft toch nog best wat acceleratie in zich, niet verwacht! We hebben een uurtje op de boot gezeten, erg klein, maar waren sneller dan de grote boot hehe..




Nu hoor ik jullie al denken, Mike en fietsen? Jep! Had het ook niet verwacht maar had wel ondersteuning, ik moest namelijk telkens tegen de rug van Natas of Dennis aankijken, want speciaal voor ons hadden we een tandum gehuurt! Echt vet maar fietst wel erg raar :)




Na enig geploeter in het bad, wat gefiets en (natuurlijk) even gevliegerd te hebben dat weekend zijn we weer terug na huis gereden om daar Wiebel, Kyra en de lelijke vis weer te omarmen, we hebben het thuis toch wel érg goed!




0 reacties: