donderdag 17 september 2009

Dagje Circuit

Sjah, zal het eens over JAF hebben. Dit keer even niet over CF, want heb natuurlijk ook een zeer goed normaal leven.

JAF staat voor Japans auto Festival. Daar zijn wij afgelopen zondag met de clubs heen geweest, en dat is DAMN goed bevallen. We gaan er nu al 5 jaar heen, en het is elk jaar goed te doen.

Ook dit jaar kwamen we veel bekenden tegen, elk jaar eigenlijk meer, echt super gaaf, alleen het jammere is dat het zoveel energy kost :(

Tijdens JAF staan er op de paddock auto's geparkeerd. Voor de show zegmaar, dus beetje koekeloeren, met de eigenaren praten en ideeén op doen. Daar kwamen wij eigenlijk niet voor, wij kwamen kijken voor het sprinten en time attacken! Want JAF was dit maal op circuit assen!

Het was weer donders spectaculair, ook dit jaar waren er 3 engelse time attackers van de party en wat hebben wij als toeschouwers genoten. Wij kennen natuurlijk een hoop mensen die ook zelf time attack rijden, dus het was een gezonde spanning, en natuurlijk moesten onze maatjes het winnen van de Engelsen! :D

In de Semi pro klasse hadden onze maatjes de 1e, 2e en 3e plek behaald. In de pro klassen waren de engelse die op het podium stonden, echt super knap gezien ze geen baankennis hadden.

Na een lange dag zijn we nog wat wezen eten met de club, lekkere pizza gaat er altijd wel in, daarna zijn we ieders richting huis gegaan, want de volgende dag was al bijna aangebroken.

Hier even wat pics;





Het kost een hoop energy, maar kan het nog nét redden als de auto op de paddock staat en ik rustig aan doe, damn heb het toch nog goed voor elkaar, want kan nog erg genieten van dit soort dingen! Volgende tracktime ga ik zelf rijden met de Skyline, want die is bijna af!

0 reacties: