maandag 17 augustus 2009

Samenwonen part #5

Samenwonen is het zeker, alleen niet voor onbepaalde tijd!

Sinds wij terug zijn gekomen van onze vakantie in zeeland zit ik met Natascha in het huisje van Den en Leine,. Lekker man, die 2 zitten in frankrijk te genieten van de zon, en wij zitten hier in Apeldoorn te genieten van elkaar.

We zitten er al ruim een week, en hebben nog tot de 21e! Het is part #5 omdat dit regelmatig voor komt. Altijd als Den en Leine voor een respectabele tijd weg gaan pakken wij onze spullen om in de villa in te trekken.

Verschil met thuis is er natuurlijk wel, ook vele nadelen. Er 'leeft' minder, maar tevens is dat wel even lekker dat het zo rustig is, vooral als je ouder wordt en je relatie verder vorderd wil je gaan settelen, en dit is de perfecte manier om dat even te oefenen haha.

Na de gehele week hebben we elkaars hoofd nog niet ingeslagen, niet dat we dit verwacht hadden hoor, lol! :D

Afgelopen donderdagavond was Natas even met een vriendin in de stad, ik kwam alleen hier 'thuis' en wat is het dan damn lekker om de tv aan te zetten, wat lichtjes aan en met een glaasje fris op de bank te stuiteren alsof dit je eigen 'crib' is! Dan verheug je echt wel na een eigen huis!

Daarnaast zijn er wel wat nadelen, dat is de boodschappen doen, maar dit komt meerendeels door 'cf', het kost zoveel energy en we kregen niet eens alles in één keer na boven haha, 2 keer moeten lopen is weer een dumper! Op zoek na een huisje aan de grond dus.

Nou, dat was de update van vandaag, overmorgen in het klein me 23e verjaardag vieren! Zonder broer, dat zal wel vreemd zijn gezien dit de eerste keer in 23 jaar is haha.

1 reacties:

Yehudith zei

Maar dat gaat je vast lukken, alleen je verjaardag vieren ;).

Oa die boodschappen zijn een reden dat ik ook een plekje op de begane grond heb en de volgende keer ook zal zoeken.

Geniet nog van deze week.

Xx, Judith