maandag 13 april 2009

Back!

Zooo, ben weer terug van het weekendje weg :)

Ben eigenlijk zaterdag avond al terug gekomen, maar dat terzijde!

Afgelopen donderdag ben ik met me vriendinnetje (op dr verjaardag!) samen met me broertje en zijn vriendin weg gegaan voor een paar daagies ertussen uit. Lekker verstand op 0, nergens aan denken in deze toch moeilijke tijden en lekker genieten!

Toen we aankwamen in onze kamer wat we gehuurt hadden ben ik samen met Natascha het zuurstofapparaat gaan ophalen, in tussentijd hebben Anneleine en Dennis het huisje versiert voor haar verjaardag.. Aantal slingers, balonnen, en ze hadden zelfs een taart mee genomen! Lekker onverwacht voor Natas, ik wist er natuurlijk al vanaf want moest wat tijd rekken!

Toen even erop uit gegaan, boodschappen gedaan en lekker uit eten geweest :)
Savonds lekker in het huisje gezellig gekletst enzovoorts, de volgende dag zijn we richting Enschede gegaan om daar nog wat te shoppen en een terrasje te pakken! =)
Wat kan je op zo'n terras toch veel mensen bekijken zeg, pfuu!

Savonds hebben we lekker pizza gegeten en in de zon gezeten nagenieten met een wijntje/biertje! We hebben het lekker na ons zin gehad die dag, om vervolgende de volgende dag te gaan zwemmen in Preston Palace, dammmmmmmmnnnn lekker zwemmen daar zeg, super warm water, echt SUPERTJES voor een CFFER hahaha...

Toen zijn we savonds in apeldoorn nog even uit eten geweest om het weekend af te sluiten en hebben we Dennis en Leine thuis afgezet =P

1e paasdag hebben we hier thuis geluncht met ze allen, Oma was er ook, savonds ben ik na een maatje geweest om even een Cola te pakken (Echte cola uit een glazen fles!) Vandaag ben ik bij me vriendin thuis geweest om smiddags nog even een terras te pakken in Harderwijk, damn druk man! Ook daar op het terras gegeten vanavond in de zon, lekker hoor!

Vanaaf me oma na huis gebracht, daarnet Casino Royal gekeken en nu op na bed, pff! Lange dagen, maar wel errrrrrg leuk!

1 reacties:

Unknown zei

Wat een gezelligheid!!!! kusje rianne