maandag 2 juni 2008

Doe een Wensdag 2 (voor Marco)

De dag begon voor sommige van ons erg vroeg, één van ons zat al om 6 uur in de auto om te verzamelen bij Remco zijn huis (een stukje verderop, want hij wist van niets) wij daar met een klein aantal wagens heen om daar dus te verzamelen.

Onderweg kreeg een van onze maten, met een Kever, pech. Zijn bougie was eruit geschoten (ECHT WAAR!) En wij hadden geen sleutelset bij ons, dus even ANWB bellen, die erg gelukkig snel waren en de bougie en motor contoleerden Daarna mochten we weer de weg op!

Aangekomen in Groenlo stonden daar paar maatje van ons klaar en ook een oude man met een Rode Dodge Viper, damn wat een bruut ding!

Na een belletje van de "doe een Wens Begeleidster" wat overigens een best knappen vrouw was, mochten wij met hels kabaal na zijn huis rijden, dat is voor ons natuurlijk goed weggelegt! 8) Na veel geouwehoer enzo vertrokken we van zijn huis richting ede met de paps, mams, Remco en zijn susje.. Daar hadden we bij een tankstation afgesproken met een paar leuke waggies, een Lamborghini Murciëlago, Ferrari (??) en een Porsche Carera DIK!!!

We hadden afgesproken dat Matthijs voorop zou rijden in zijn auto, en Dennis achterop en dat alle autoo's daar tussen in zouden rijden! Dit bracht echter we leuke plaatjes op, want iedereen zat natuurlijk te ouwehoeren met de bruute monsters die tussen ons reden Na enige kilometers verslonden te hebben kwamen we aan in Nieuwegijn, waar we afgesproken hadden met Barry, Peter, Chiba en Pepijn, ook stond daar nog een 100nx van een maatje van ons, én 2 mensen van de KLPD.

Wat mij opviel was echter dat iedereen zich rustig hield op het begin met de politie, die deels de snelweg afzette voor ons, rotonde's, alles!
Na verloop van tijd begonnen we ons wat minder netjes te gedragen, VOL GAS weg bij het stoplicht en zelfs Barry die voor de politie even burnend weg reed.

Dicht bij zandvoort ging het gas er FLINK op, de klpd was verdwenen, die reden achter Dennis, de achterste wagen. Dus voorop (van de stoet van 16 auto's) was het flink gassen met die wagens!!!

Ik had zelf mijn sky niet bij me, mocht gelukkig wel mee, dus heb veel bij anderen in gezeten, echt super vet, ik wist niet dat Chiba ook zo kon gassen, wat is een Sky toch lekkerrrrrrr om in te rijden!

Bij zandvoort mocht Remco gelijk het circuit op, wij mochten uiteraard later erop, en konden ons daar smakelijk vermaken
Er was genoeg te zien, vrouwen, autoos van oud tot nieuw, en nog meer vrouwen!

Remco heeft daar op het circuit een rondje mogen jagen (hij was 9, dus ernaast zitten) en heeft daar van allerlij goodies gekregen, om 5 uur/half 6 vonden we (Remco) het welletjes en gingen we richting huis, dacht hij! Want we moesten nog eten, dus na een hoop binnendoor gereden te hebben, en kut weggetjes gezien te hebben (Lieeeeeeeeeve tomtom van Matthijs!) kwamen we uiteindelijk bij een MAC waar een beste bestelling naar ons toe kwam.

Na veel gebunker (1 iemand had een big mac binnen 3 happen op) ging iedereen een eigen weg, 3 auto's bleven over om de familie richting huis te brengen, iedereen was uitgeput, en wij (Fam. Wevers) waren om half 12 pas thuis van het wegbrengen.

Ik wil iedereen, namens CF-Tuning, bedanken voor de inzet, de benzine en de vrijetijd! Ik hoop dat jullie genoten hebben, aan het eind van de dag was wel te zien aan de ouders hoe blij zij waren, en Remco... Die straalde de hele dag! Super dus, thanx! (en we rekenen weer op jullie next time)

0 reacties: