dinsdag 24 november 2009

Boek presentatie

Nou, afgelopen maandag was het dan zover. We waren uitgenodigd voor de overhandiging van het eerste boek dat gedrukt werdt.

Tevens hebben Dennis en Ik zelf er ook één overhandigd gekregen, omdat wij er in staan..

In het boek, staan 13 bijzondere verhalen over jongeren. Ons stuk bedraagd een 17 pagina's. Een bijzonder stukje, over onze levens en ons verhaal. In het kort natuurlijk!

Het boek is uitgebracht door Manuel Venderbosch en Fiona Rempt. En het heet 'Jong'.. Je weet wel, van het programma 'Jong' waaraan wij hebben mee gedaan!

Het was, netzo als de aflevering die over ons ging, weer een bijzondere ervaring, en het is leuk om toch eens iets in handen te hebben met ons verhaal.

Het boek is overal te bestellen, makkelijkste is via eo.nl/jong, kost een 15 euro dacht ik.

woensdag 18 november 2009

I'm back!


Yeah, eindelijk was het maandag zover.

Tijdens een controle hebben ze me lange lijn verwijderd, en dus me AB kuur gestopt. Ik heb er nu 3 weken aan gezeten, en voel me nu goeeed (altans, voor een cf-er!).

Ik kan weer redelijk de dag doorkomen met niets doen zonder teveel benauwd te zijn, mag niet klagen want ik kan nog redelijk wat met mijn kleine 25% longinhoud haha echter zit fietsen en gek doen enz. er niet meer in.

Ik heb al 2 keer verteld hoe gek in ben op de lange lijn, ik heb in het ziekenhuis aangegeven niet anders meer te willen! Heb er gewoon 3 weken totaal geen last van gehad, douchen kan je ook normaal en je voelt er niets van eigenlijk!!!

Daarnaast gaat het projectje met de Skyline ook goed, auto staat nu bij een bedrijf dat het laatste voor mij af maakt, vandaag hebben ze men laatste spullies opgehaald. Waaronder een BBK (big brake kit) dat zijn 8pots remklauwen met een geventileerde 356 schijven... Vrij groot!

Hierbij dan ook een plaatje ervan;

donderdag 12 november 2009

Vorderingen

Well, wat moet ik ervan zeggen.

Afgelopen week zou ik stoppen met mijn infuusje, nu heb ik samen met de arts besproken om nog een weekje door te gaan. Ik begon pas laat te merken dat het echt begon te werken, dus een weekje meer is altijd goed!

Ik voel me nu wel weer goed, ik kan weer een 'hoop' en de meeste dingen kosten me nu niet zo veel energy, echt een verschil, en dat door een infuus, wat ben ik blij dat ik daar nog van opknap zeg!!!

Voor de rest is me infuus (piclijn) nogsteeds niet gesneuveld, dus ideaal zo'n lijn, ben er erg tevreden over en is zeker aan te raden!

Truste!

woensdag 4 november 2009

Infuus oppepper ^^

Nou nou, we zijn alweer een aantal dagen verder, de tijd vliegt ook al doe ik vrij weinig.

Ben afgelopen vrijdag thuis gekomen vanuit het ziekenhuis, me schatje heeft me opgehaald waarna ik gelijk bij haar in bad ben gekropen, even lekker alles van me afspoelen!!!

Daarna lekker geslapen in haar bed, want daar was ik wel aan toe, in het ziekenhuis ligt je eigenlijk om op te knappen, voor je rust. Maar damn dat valt tegen, want elke morgen was ik om half 9 wakker, terwijl ik wel meer slaap nodig heb!!!

Ik heb de 'lange lijn' a.k.a Picklijn nog zitten, eerste dag was het wat vervelend, maar nu lijkt het net of er niets zit, superrr ideaal dus! Met het aansluiten van men andere 'bal' en het doorspuiten voel je niets, en je mag er zelfs mee douchen.. Ik snap wel dat ze het aanraden in het ziekenhuis en dat ze elke langdurige AB-patient hieraan willen hebben, ik wil iig niet meer zonder, ondanks dat het een hells werk was om hem te plaatsen (ter vergelijking met het normale infuus dan hé)..

Sinds enkele dagen (eigenlijk sinds gister) voel ik me uber best, ik kan weer lekker gaan en staan waar ik wil zonder enige echte moeite, natuurlijk kost het een hoop moeite, maar dit is nog wel te houden voor een cffer als mij, ik houd zowieso niet zo van klagen, al moet ik dat wel wat vaker doen haha.

Ik heb dus het idee dat het kuurtje aanslaat, ik ben dan ook enorm blij dat men vriendin en moeder zo hebben aangedrongen tot een kuurtje, als ik het nu bekijk had ik het veel eerder moeten doen, veel eerder geen pijn, kortademigheid, hoofdpijn, benauwd enz, nu kan ik tenminste weer een beetje genieten van de dag zonder rare prikkelingen van men lijf! Ideaal dus, maar niets gaat op tegen een normaal persoon natuurlijk. Het wordt dus tijd voor nieuwe longen, maar als ik het met 2 infusen per jaar nog kan halen, hoor je mij niet klagen!