maandag 29 juni 2009

babbelen?

Onder aandringen van enkele mensen, hebben ze een afspraak gemaakt voor vanmiddag,.. Om 2 uur komt hier iemand thuis, die met me gaat babbelen over zaken die ik nergens anders kwijt kan (volgens hun).

Ik sta daar absoluut niet om te springen, en al helemaal niet aan een vreemde, praat toch liever met een bekende, en ben gewoon een binnenvetter! Nu weet ik nog niet hoe het vanmiddag gaat lopen, heb nu al het gevoel dat ik er alleen ma negative dingen van heb, vannacht daardoor niet lekker geslapen enz enz, en heb gewoon het idee dat het niet werkt..

Opzich logisch dat men in de omgeving denkt dat ik depri ben, maar wat nu als ze zelf in deze situatie staan? Ik ben echt niet anders dan de rest denk ik? Neem aan dat de spanning die ik heb over later/transplantatie gewoon kei harde gezonde spanning is dat elke cffer op dit punt heeft..

Ik ben zelf iemand die nog vrij veel doet, zit niet elke dag thuis, ben altijd wel weg of iets kwa vermaak (in mijn ogen) aan het doen, soms lopen dingen nou eenmaal anders, krijg je daar een sjago humeur van en ben je paar dagen niet lekker in je vel, maar so what?

Moet je daarom gelijk aan de bel trekken en met, iemand die helemaal geen verstand heeft van mijn situatie en tevens mij niet kent gaan babbelen?

Ik zie vanmiddag wel even hoe het loopt, het er nu totaal geen zin aan, en sta er ook echt niet open voor! Puur om het gezeik erom heen, als ik echt ergens mee zit of er niet uit kom, dan flap ik dat er wel uit, maar mensen snappen dat niet, snappen de situatie nog niet, maar dat is puur omdat ze het niet zelf als persoon mee maken, dat weten alleen de kei harde cffers!

maandag 22 juni 2009

Vriendinnetje in de spotlights!

Fijn hoor zo'n vriendin die een goede uitstraling heeft, en nog goed kan dansen ook!

Dit heeft ze wel weer bewezen van het weekend.
Hier in Apeldoorn, in een klein theater, was er een show vanuit STA (een dansschool) en was me vriendin inc. haar 'groep' als gastoptreden ingehuurt, om het maar makkelijk uit te leggen.
Uiteraard waren daar kaarten voor tekoop, en natuurlijk hadden wij er een paar bemachtigd, want ik zie haar nu elke week wel na de dansschool gaan, maar vergeet telkens hoe goed ze kan dansen haha.

Dus zo doende gingen wij afgelopen zaterdagavond eventjes op pad kijkend naar haar danskunsten en van de anderen natuurlijk. Dit was mijn 2e voorstelling die ik van haar zag.
Het was vrij kort (Omdat ze niet in een showgroep zat die continu op het podium stond) maar heb er zeker wel van genoten, kreeg toch wel een warm gevoel en vond het gaaf om te zien! Mijn meisje kan dat echt goed ^^
Zo heb ik toch weer een fijn avondje gehad en genoten ook!!

Eventjes nog 2 geshopte foto's van Natas;



woensdag 17 juni 2009

Opletten geblazen.

Vandaag is het weer zo'n dagje dat je even op de plek wordt gezet.

Meeste dagen kom ik wel makkelijk door, ik doe niet veel natuurlijk, of altans, niet veel wat energy kost! Ben toch nog een druk mannetje moet ik zeggen.

Ben vaak nog wel bij vrienden te vinden, en spendeer natuurlijk veel tijd bij mijn meisje of zij bij mij. Daarnaast lekker flaptoppen en een beetje spelen op de PS3 die ik destijds heb gekregen van één van mijn auto-clubjes.

Vandaag ben ik weg geweest met men broertje, die had een Leon 1.8 Turbo gekocht, maar moest opgehaald worden, en aangezien ik begin van de dag wel tijd had ging ik wel mee. 'Even' na groningen toe met de trein en terug met de auto, wel een lekker tripje.

Had in 8 jaar geen trein meer van binnen gezien haha, dus best rare gewaarwording weer, en echt super druk terwijl het niet eens spitsuur was, lol! Maar merkte wel, dat zo'n normaal dagje (altans vroegah) me nu wel kak veel energy kost.....

Vroeg ging de wekker, en nu is het alweer 12 uur, nonstop doorgegaan eigenlijk, dus snak wel na mijn bedje,...

Ik wil niet zeggen dat het tegen gevallen is vandaag, maar als je meeste dagen thuis zit, en weinig energy verspilt met dingen, komt een dagje als vandaag wel hard en rouw op je dak aan, want dan wordt je weer eens op de plek gezet, dat je ECHT cf hebt, en dus echt die 'nieuwe' longen nodig gaat hebben.. Maar het is wel een fijne auto, haha!

Ik hoor me bed al roepen, dus ik peer hem weer, trusten iedereen ^^

vrijdag 5 juni 2009

Trouwerij.

Zoals gister te lezen was, heb ik een trouwerij achter de rug...

Jammer genoeg nog niet van mijzelf, maar dat komt zeer zeker goed! ;)

Omdat ik (en me broers) nogal in de autos zitten, werd door die vriend gevraagt of ik niet een auto kon lenen, hij was gek op kevers, en laat ik nu een maatje hebben die een opgeknapte kever heeft staan..

Zodoende heb ik hem gisterochtend opgehaald, hij stond toen al gewassen klaar, met de kap los (cabrio jaja) en met een lintje en een heel boeket op motorkap.

Omdat de wagen nogal gehecht is aan de baas, mocht alleen ik erin rijden, en dat rijd appart hoor! Wel erg leuk, men zegt dat het de romantiek van de kever is!

Bruidspaar dus achterin met ze 2e, en wij op na het gemeente huis, of altans.... Dat dachten we, want de kever startte niet! Aanduwen dus, wel grappig opzich, de kever was dan ook al 39 jaar oud!

Aangekomen bij het stadhuis auto voor gereden en ik natuurlijk netjes de deur los gedaan enz enz, binnen de ceremonie gehad, en voila! Weer de Kever starten... Na 5 keer wou die eindelijk aanslaan, gelukkig!!!!!!!! Want je zal maar voor het stadhuis, wat bij ons MIDDEN in de stad zit, je auto moeten aanduwen, DAN sta je pas voor lul, maar gelukkig is dat niet gebeurd,.. Haha!

In het oranjepark (misschien ken je het wel van koninginnedag) heb ik de auto op het gras geparkeerd, wat natuurlijk niet mag, maar boeiend! En daar zijn er foto's gemaakt van het bruidspaar en de auto, daar hebben we een half uur vertoefd, als het niet langer is... Ik heb ook de Kever maar laten draaien, zodat we iig weg konden komen :p

Naderhand hadden we nog een kleine party, en toen was het alweer afgelopen, kap er weer op gedaan, bloemstuk mocht het paar houden, en na een paar uur vertoeft te hebben op de party zijn we weer richting huis gegaan, want de kever moest immers nog terug na zijn baasje.

Al met al toch een leuke ervaring, ik heb niet vaak een trouwerij, en vooral niet als ik moet chauffeuren, leuk hoor, een herhaling mag zsm komen, en wie weet wel van mijzelf, lol!

donderdag 4 juni 2009

Night at the zoo

Jaja,

Het was weer een gezellige avond gister! :)

We werden, zoals elk jaar, uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in een Zoo, dit maal was het dolfinaruim in harderwijk.

Dit wordt gedaan vanuit een stichting, die dan weer de stichting van CF aanspreekt, zodoende komen wij op de hoogte en kunnen wij, for free, richting de zoo!

Was erg leuk geregeld allemaal, zoals elk jaar, maar ook dit jaar weer minder bekende CF-ers, of dat nu komt doordat mijn generatie ouder wordt en er geen zin in heeft, of dat het cf-ras van mijn generatie half uitgekamt is... Ik weet het niet! Wel weet ik dat het minder gezellig was daardoor.

Ik had natuurlijk de hele fam mee genomen, me vriendinnetje kon jammer genoeg niet, maar dat komt nog wel een keer, dan gaan we saampies het nog eens over doen! Ipv Natascha had ik Diny mee genomen, een moeder van een vriend van me, die gek is op zulke dingen, ze wist van niets, altijd leuk dus! :)

Vanaf 6 tot 10 uur hebben we vertoeft in het park, het eten was er zelfs bij in begrepen, leuk hoor! Het was niet alleen voor cf-patienten maar ook voor 2 andere stichtingen, zo liep het er dus VOL met minder-validen en gehandicapten :)

De shows gingen gewoon door, zo waren er ook nog bekende mensen in het park, namen ga ik niet spellen, want dat is te lastig... Willybroard Frequin ofzo? ^^

Fred (hoofd van Fok) hebben we ook nog even gesproken, ik dook ook nog even bij hem in de auto omdat we toch moesten wachten bij de uitgang, want die was geblokkeerd door bussen voor die gehandicapten... Pff, niet over na gedacht!

Weer thuis aangekomen van het leuke avondje heb ik Diny weer terug gebracht, en de dag daarna afgesloten met een sms na me schatje dat het leuk was :P

Strax even snel de trouwauto ophalen die ik heb geregeld, want ja.. we hebben trouwerij :p

Doeeeeeeeeeeiii