donderdag 30 augustus 2007

Vakantie

Ik kwam terug uit het ziekenhuis na 2 weken om vervolgens op vakantie te gaan, we bleven in Nederland omdat we al hadden verwacht dat ik niet naar het buitenland mocht (als je op de transplantatielijst staat mag dat namelijk niet) we gingen dus naar Limburg, op een Camping.

De 1e week waren we daar met de Familie Dekker (Jeroen, Arian, Ronald, Marlies, Henk en Jolanda) en Ik, Dennis, Mama en mijn Vriendinnetje Natascha ;-)
Deze week sliepen we in een tent, beste opgave met zuurstof enz enz, maar we hebben het overleeft. De 2e week kwamen Matthijs, Suus(vriendin van Matt) Anneleine(Vriendin van Denn) en de ouders+broer van Natascha ook, iedereen sliep in tevens weer in een tent/caravan/vouwwagen behalve de familie van Natas en Ik (6) Wij hadden namelijk die week de luxe van een huisje, gelukkig wel, want het ging niet echt beter met me na een week in een tent haha.

We hebben ons flink vermaakt die 2 weken, ook werden op een gegeven moment heel wat mensen ziek, waardoor we een dag eerder na huis zijn gegaan, wel hebben we banaangevaren en veel aan het strand gezeten... De 1e week waren we bijna weggespoelt, maar de 2e week was het Bloedje mooi weer (h)

dinsdag 28 augustus 2007

Dennis en Huus?

Vandaag was het dan zover, mijn broertje gaat officieel mij verlaten door alleen te gaan wonen..

Het word wel veel klussen, ik heb daarnet het huisje gecheckt en het ziet er goeeeeeed uit, een erg ruim appartement waar hij alles volledig na zijn smaak kan vullen!

Hier thuis is het echter nu een troep, mijn eigen kamer en het hele huis staat vol onderdelen voor Dennis huisje haha.

Komt goed dus!

donderdag 23 augustus 2007

Screening uitslag

Vandaag kreeg ik de uitslag van de screening ;-) Best spannend moet ik zeggen!!!!!

IK hoopte dat ik erop mocht, want ja, wat hield mij nou nog tegen?
Ik heb er een jaar na toe gewerkt, moest aankomen, medicijnen beter slikken enzovoort, en dat is me gelukt.

Ik kreeg van de arts te horen DAT IK OP DE LIJST MOCHT!!!
Dat is natuurlijk super nieuws, wauw, wat ben ik opgelucht!

Dat betekend wel dat ik niet naar het buitenland mag voor die tijd dat ik eropsta (gemiddeld 2 a 3 jaar) maar dat overleven we hopelijk wel haha :-

We shall see!

dinsdag 21 augustus 2007

Verjaardag

Eergister Zijn we 21 geworden, Dennis en ik dan he, iedereen heeft ons dik gefelciteerd via het internet, me moeder heeft een feest georganiseerd, want 21 word je ma 1 keer :-)
Dus zijn we deze dag met ze 6e (3 broers en vriedinnen) maar op pad geweest naar een Meeting, Geslaagd dagje moet ik zeggen, de tijd verdoen op deze speciale dag tussen je hobby (de gave wagens) en je vriendinnetje bij je zeide met de zon opt koppie, beter kan toch niet? :-d

Die dag nam Matthijs ook nog een beker mee naar huis die hij had 'verdient' voor zijn Skyline, leuk aandenken, gelukkig heb ik er al 3 hehehe :-d